Fysio Soesterberg

Sinds 10 jaar zijn wij verbonden aan Medisch Centrum Soesterberg. Doordat wij onderdeel zijn van dit medisch centrum, heeft u de beste zorg bij de hand. We werken met veel plezier nauw samen met alle disciplines in het medisch centrum.

Wij zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur op de eerste verdieping. Mocht u liever op een ander moment behandeld willen worden, bent u van harte welkom op onze hoofdvestiging aan de Rademakerstraat 93.

Graag stellen wij onze therapeuten aan u voor.

Evelyn Eman

Sinds 1997 ben ik werkzaam bij FysioSoesterberg en in 2001 ben ik maatschapslid van de praktijk

Het is belangrijk voor mij om te blijven ontwikkelen wat heeft geresulteerd dat ik in 2007 ben afgestudeerd als manuele therapeute en in 2013 als oedeem therapeute.

Verder zijn mijn aandachtsgebieden Dry Needling, het behandelen van het kaakgewricht, Claudicatioklachten. Daarnaast meet ik ook steunkousen aan.

Bij mij staat de cliënt centraal en deze krijgt bij mij ook de volledige aandacht voor haar of zijn klachten.

Jesse van den Hoven

Sinds 2017 ben ik, met veel plezier, maatschapslid van FysioSoesterberg. Mijn loopbaan als fysiotherapeut ben ik gestart in 2003, vervolgens ben ik in 2008 afgestudeerd als bedrijfsfysiotherapeut. In 2015 heb ik mijn Master Manueel Therapie afgerond. Ik heb mij gespecialiseerd in wervelkolomgerelateerde en orthopedische klachten, schouder-, hoofdpijn- en duizeligheidklachten en behandelen van pijnpunten met dryneedling. Ik zie mezelf als een no nonense therapeut, die uw klachten serieus neemt. Samen gaan we opzoek naar wat voor u de beste behandeling is.

https://www.fysiosoesterberg.nl/